Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Від нього (від путіна – Ред.) на 100% залежало рішення про початок війни. Це точно, це рішення ухвалював він і тільки він. І це рішення не віталося переважною більшістю людей в тій країні, тому він, до речі, нікому про нього і не говорив», - повідомив Олександр Мартиненко.

За словами журналіста, путін не оголошував публічно, що збирається розпочати війну проти України, бо прекрасно розумів, що всі почнуть між собою радитися і спробують зупинити його. Як зазначив Олександр Мартиненко, путін хотів початку війни й не прагнув шукати інші варіанти вирішення проблем.

«І він, звичайно ж, залишається головною діючою силою цієї війни на сьогоднішній день, він є направляючою силою. З моєї точки зору, війна, дійсно, тримається на цьому», - заявив Олександр Мартиненко.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура пояснив, чому путін дуже любить життя: «Як і будь-який диктатор».

Також Знай.ua повідомляв, що громадський діяч Йосиф Зісельс розповів, на кому насамперед лежить вина за цю війну: «Проблема не в путіні».