Про це він розповів на своєму каналі.

«У російських олігархів з’явився унікальний шанс зняти з себе санкції та повернути назад свої улюблені вілли та яхти. Потрібно просто доставити одного божевільного діда в Гаагу», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, російські олігархи через санкції втратили вже мільярди доларів. Як наголосив Олександр Качура, ніколи ще життя якогось одного пенсіонера не коштувало настільки дорого в російській федерації.

«Давайте, ми віримо і чекаємо», - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, Марина Ставнійчук пояснила, які проблеми для росії створює ордер на арешт путіна: «Може постати питання про…».

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що журналіст Олександр Мартиненко розповів, наскільки війна залежить від путіна: «Рішення ухвалював він».