Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я вважаю, що, хто би що не говорив, ми розуміємо, що це 100% безпілотник НАТО. Ми розуміємо, що вони це роблять законно (ред. – проводили розвідку у нейтральних водах). І вважаю, що це провокації, росіяни провокують тільки для одного – щоби Америка їм сказала: «Давайте поговоримо», - пояснює Георгій Біркадзе.

На його думку, вся справа в тому, що росія нарешті усвідомлює, що ситуація на фронті для неї складається погано. Зокрема, зазначає експерт, із кожного ящика росіяни говорили про свій наступ, але вже який місяці бій іде тільки за 1 місто – Бахмут, який мужньо боронять наші бійці.

Тому, переконаний він, всі ці провокації з боку росіян мають на меті лише змусити США піти із ними на контакт, почати діалог. Тим не мнеш, констатує експерт, дії рф викликають протилежну реакцію, це тільки погіршує відносини між державами.

«Це ще одну галочку ми можемо поставити, що у кацапів не всі дома, тому що вони думають навпаки, будь ласка, ще один доказ», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Табах повідомив, що у США кожен військовий після служби має право на безкоштовне навчання в університеті.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, що буде після видачі ордеру у Гаазі на арешт путіна.