Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як міркує військовий, якщо росія, а точніше країни, які будуть на її місці, захочуть після війни мати якісь нормальні відносини зі світом, повинні будуть здати ядерну зброю, щоб більше нікого не шантажувати нею, а також здати наступальну зброю, щоб ніхто ні на кого більше не нападав.

«А за столом переговорів одна Україна не сидітиме, це світова війна і багато хто тут бере участь», - підкреслює Гаррі Табах.

Проте, констатує гість програми, про переговори з агресором думати ще зарано, адже спочатку треба добре озброїти українську армію і викинути росіян із тимчасово окупованих територій.

«А потім дивитися, що там відбуватиметься на їхній території. Можливо, там правда народ прокинеться, я не знаю, чи якісь міжусобиці», - зазначає Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Табах розповів, чи відповідає українське командування стандартам НАТО.

Також Знай.ua писав про те, що Дубина пояснив, чому зараз не треба заспокоювати суспільство.