Про це він розповів на каналі «My.ua».

Як розповідає експерт, він не займався дослідженнями, але читав інформацію наслідки воєн у Хорватії та США: кількість самогубств серед військових можна прирівняти до кількості смертей на фронті. Тобто, підкреслює ідеолог, такі дані – це катастрофа.

«Ми, звичайно, відповідальні за те, щоби ми відійшли від такої статистики. Тобто всі, хто повертаються з фронту, так само мають право на щастя. А завдання суспільства – забезпечити це право на щастя. Ось це суспільне щастя», - підкреслює Олесь Доній.

За словами ідеолога, деколи інший потребує нашої допомоги, щоб відчути щастя і реалізувати своє право на нього. Так, констатує він, і виглядають взаємовідносини у суспільстві, ми маємо допомагати один одному відчувати своє щастя.

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський розповів про співіснування Китаю з іншими цивілізаціями.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, як потрібно оцінювати рішення влади.