Про це він розповів на своєму каналі.

«Дмитро Медвєдєв уже не вперше погрожує світу ядерним апокаліпсисом. Добре пам'ятаю його слова щодо Кримського мосту, поки цей Кримський міст ще «не втомився». Він казав, що не дай Бог Україні вдарити по Кримському мосту, одразу настане судний день», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, саме Медвєдєв наділений у росії такою функцією погрожувати Україні та всьому світу ядерною зброєю, бо кремлю потрібна офіційна особа, яка робитиме такі заяви. Як зазначив Борис Тизенгаузен, Медвєдєв має говорити те, що не може сказати інше високопосадове обличчя, наприклад, путін.

«Проблема для росії лише в тому, що з кожним днем Європа все менше вірить в ядерні погрози від російської федерації. І не в останню чергу це пов'язано з тим, що такий напівкомічний персонаж, як Медвєдєв, ці погрози промовляє», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура розповів, як би склалося життя Медвєдєва в сталінські часи: «Читав би десь у Магадані».

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак припустив, з якою метою було видано ордер на арешт путіна: «Захід має надію».