Про це він розповів на каналі «Особистість із Сергієм Дойком».

««Russia Today» вже проникла в кожен арабський будинок. Бюджет – 200 мільйонів доларів на рік, тобто чверть мільярда доларів путін вкладає у дезінформацію арабської аудиторії», - повідомив Мохаммад Фараджаллах.

За словами журналіста, цю російську пропаганду слухають та дивляться люди з багатьох арабських країн. Як зазначив Мохаммад Фараджаллах, росія користується цим і намагається перетягнути на свій бік значну частину арабського світу.

«І заздалегідь вони вербували ці уми, щоб вони почали вірити в те, що росія – це країна, яка за справедливість. І все, вони (арабські народи – Ред.) стали заручниками цього телевізора, цього рупора», - заявив Мохаммад Фараджаллах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, чому саме Медвєдєв погрожує світу ядерною зброєю.

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура пояснив, чому в росії знову почали роздавати повістки: «Путін же «ніколи» не брехав».