Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Йдеться про те, що в нього (у путіна – Ред.) достатньо неприємна компанія: колишній лідер Судану Омар аль-Башир, колишній лідер Лівії Муаммар Каддафі, колишній президент Ліберії Чарльз Тейлор, і тепер – володимир путін», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, всі ці люди були визнані злочинцями в усьому світі. Як наголосила Марина Ставнійчук, кожен із політиків самостійно обирає свій шлях, і путін вирішив стати саме злочинцем.

«Додам лише, що кожна з 122 держав, яка приєдналася до Римського статуту, зобов’язана заарештувати президента путіна, а також уповноважену з прав дитини в разі прибуття цих людей на територію держави, яка є учасником Міжнародного кримінального суду», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, журналіст Олександр Мартиненко розповів, наскільки війна залежить від путіна: «Рішення ухвалював він».

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Марина Ставнійчук заявила, що росія повністю втратила свої позиції в регіоні та світі: «Серйозний результат».