Про це він розповів на своєму каналі.

«Європа не дуже злякалася розміщення росією ядерної зброї на території Білорусі. Коментарі були досить стриманими та досить логічними. І тут з'являється дві версії, як Китай був задіяний у всій цій історії з можливим розміщенням ядерної зброї на території Білорусі», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, згідно з першою версією, розміщення ядерної зброї росія погодила з лідером Китаю Сі Цзіньпіном на закритій частині зустрічі в москві. Потім, як зазначив Борис Тизенгаузен, Китай у своєму репертуарі вкотре заявив, що виступає проти ядерної зброї.

«Але насправді, путін і Сі цю історію узгодили. І друга версія стосується того, що путін розпочав самостійну гру, наплював на Сі Цзіньпіна, на його програмну промову, на його мирний план і вирішив вкотре пошантажувати Європу», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Кочетков розповів, коли росія отримає допомогу від Китаю: «Сьогодні вирішили – завтра нічого не прилетіло».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен припустив, навіщо росія планує розмістити ядерну зброю на території Білорусі.