Про це він розповів на своєму каналі.

«Заява про те, що росія розмістить ядерну зброю на території Білорусі, трохи схвилювала всіх, викликала стурбованість, але не викликала сильного занепокоєння в Європі. Чому? Тому що, якщо поглянути на карту, то Калінінградська область перебуває у вигіднішому становищі для того, щоб здійснювати атаки», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, ядерна зброя у Калінінградській області перебуває вже давно. Як зазначив Борис Тизенгаузен, ядерну зброю розмістили на території Білорусі, напевно, щоб ще більше залучити Лукашенка до війни. Але до рук безпосередньо білоруському диктатору ніхто зброї не дає.

«Росія не дає цієї зброї Лукашенку, росія розміщує бази. Тобто навіть якщо Лукашенко захоче раптом використати ядерну зброю, яка, можливо, перебуватиме на його території, він цього зробити не зможе», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, чому саме Медвєдєв погрожує світу ядерною зброєю.

Також Знай.ua повідомляв, що громадський діяч Йосиф Зісельс розповів, на кому насамперед лежить вина за цю війну: «Проблема не в путіні».