Про це він розповів на каналі «Особистість із Сергієм Дойком».

«Вони (інвестори – Ред.) не вкладали, не вкладають і не вкладатимуть. За такої податкової системи, яка існує сьогодні в нашій країні, ніхто сюди не вкладатиме», - повідомив Юрій Коновальчук.

За словами політика, поки що іноземці не зацікавлені в тому, щоб вкладати кошти в Україну. Як зазначив Юрій Коновальчук, така ситуація склалася через те, що в Україні інвестори не отримують вигоду. А єдине, чим зараз керуються гроші, — це зиск.

«Вигода має бути хоч до війни, хоч під час війни, хоч після війни. Ми знаємо, що під час Другої світової війни деякі підприємства, незважаючи на проблеми, які були, будували заводи. Чому? Тому що там була реальна вигода, там були реальні замовлення, і там був реальний ринок збуту», - заявив Юрій Коновальчук.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Руслан Бізяєв розповів, коли долар перестане бути світовою резервною валютою і що його замінить.

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура повідомив, на що підуть кошти, виділені Верховною Радою: «Військові будуть забезпечені».