Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Уся справа в тому, що наші недоброзичливці використовують наші прорахунки. Важливо розуміти, що вони зовсім не хотіли й не прагнули, щоб ми трансформувалися у військову потугу і щоб ми перейшли у військовий стан, але вони використовують це на свою користь для того, щоб нам дорікнути», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, усі, хто недоброзичливо ставиться до України, будуть старанно вишуковувати будь-які недоліки для того, щоб обґрунтувати свою нікчемну позицію. Як наголосив Анатолій Якименко, саме тому українці мають зробити все, щоб всі недоброзичливці не мали можливості знайти аргументи на свою користь.

«Ми повинні виправлятися і не надавати нашим опонентам підстави, підґрунтя для того, щоб нас завести в глухий кут», - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олесь Доній пояснив, чому українцям постійно доводилося виходити на Майдан.

Також Знай.ua повідомляв, що Микола Томенко назвав передумови для переговорів із рф: «Акт капітуляції, а не торгівля за нашу територію».