Про це він розповів на каналі «My.ua».

На думку експерта, всі проблеми в Україні – це проблеми нас, громадян держави. Зокрема, стверджує він, якщо нам не подобається влада, то це проблема не влади, а наша, оскільки це був наш вибір. Як підкреслює ідеолог, якщо ми не будемо вчитися, то весь час робитимемо не той вибір.

«Найбільша система – це держава, от нам потрібно вчитися державотворенню. Громадські організації, партбудівництво. У нас жах у партбудівництві відбувається. У нас може існувати індивідуальна активність, волонтерська діяльність це показує. А щойно структуруються, у нас виявляються проблеми в довірі, у взаємодії. Тобто от системності нам потрібно вчитися», - пояснює Олесь Доній.

Як він зауважує, наші революції, Майдани – це боротьба за права і свободи, але вони також і свідчать про наявність проблеми, адже своїм вибором ми допустили щось таке, проти чого потім потрібно боротися. На думку ідеолога, ми маємо навчитися обирати владу, інакше ніколи не закінчаться історії із Майданом і ніколи ми не будемо задоволені своїм вибором.

«Моя концепція спрямована на роботу над собою передусім. Бо постійно скнити і скаржитися, що влада не така, влада погана, чекайте, у нас завжди буде влада, критикувати яку ми маємо право і будемо. Давайте подумаємо, чи готові ми критикувати себе, щоб змінитися?», - констатує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, коли долар перестане бути світовою резервною валютою і що його замінить.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, на чому має будуватися українська концепція.