Про це він розповів на каналі «My.ua».

На думку експерта, найбільша проблема українців полягає в ідейній площині, саме тому вони відстають від інших успішних народів. Тому, констатує він, суть концепції «25 сходинок до суспільного щастя» - світоглядна реформація. Зараз, зазначає ідеолог, ми назавжди відмовилися від будь-яких російських концепцій, але виникає питання, у чому буде суть нашої концепції.

«Тобто добре, ми не росіяни, це ми усвідомлювали. Але в чому наша відмінність, окрім мови? В чому наша відмінність і де ми споріднені з іншими європейськими народами? Де і чому ми в чомусь відрізняємося? Що потрібно брати позитивного, а що плекати власне?», - запитує Олесь Доній.

За його словами, концепція «25 сходинок до суспільного щастя» - це передусім про роботу над собою, тобто про те, як змінитися і що робити, аби стати успішними і кращими.

«Якщо суспільство готове працювати над собою, воно переможе не лише у війні, а і власні негативні риси. Ми зможемо їх пропрацювати, якщо усвідомимо, що їх потрібно відкидати. Заздрість, ревнощі, безкультур’я, негативне ставлення до природи, тощо. Якщо ми усвідомимо, що це – наше внутрішнє зло, і що ми повинні змінити ситуацію, то ми це переборемо», - пояснює Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, начальник штабу «РДК» Олександр «Фортуна» розповів, що сьогодні з російською опозицією.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, які комплекси цінностей мають об’єднувати українців.