Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Саме слово «гендерно-нейтральний» не має якогось негативного чи позитивного значення. Але як його використовують, як ним маніпулюють? Першим виникло питання гендерних ролей, гендерної рівності між чоловіками й жінками. Звичайно, нічого поганого немає в рівності чоловіка і жінки, і завжди нам треба цього дотримуватися», - повідомив Сергій Чаплигін.

За словами філософа, терміни, які стосуються гендерної ідентифікації, належать американському психологу Джону Мані, який провів численні експерименти з 1966 року, намагаючись спростувати теорію Дарвіна. Як наголосив Сергій Чаплигін, тоді психолог і визначив, що людина – це абсолютно соціальний конструктор.

«І потім феміністки і ліберали взяли на озброєння оце визначення гендерної ідентифікації, тобто людини як соціального конструктора», - заявив Сергій Чаплигін.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олег Хом'як розповів, чи суспільство готове до стрімкого розвитку штучного інтелекту.

Також Знай.ua повідомляв, що Олесь Доній розповів, які комплекси цінностей мають об’єднувати українців.