Про це він розповів на своєму каналі.

«8 місяців виповнилося битві за Бахмут. 1 серпня битва розпочалася, і 8 місяців росіяни намагаються всіма своїми силами, усією своєю «другою армією світу» взяти 70-тисячне місто Бахмут, яке вони називають Артемівськ. Вони навіть за 8 місяців не змогли вивчити назву міста, яке вони штурмують», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, дехто порівнює битву за Бахмут зі Сталінградською битвою, але порівнювати їх не зовсім правильно. Як зазначив Михайло Шейтельман, найбільша битва в історії Другої світової війни тривала 6,5 місяців, тоді як битву за Бахмут росіяни ведуть уже 8 місяців.

«Вони вирішили штурмувати Бахмут, ось таку розвагу, таке заняття обрали собі ось ці росіяни абсолютно добровільно. На щастя, більшість із них уже знищено. На сьогоднішній день це 170 тисяч росіян», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, чому для росіян дуже важливим є Бахмут: «Вони думають, що зможуть переламати ситуацію».

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Мусієнко розповів, як росія намагається зірвати контрнаступ ЗСУ.