Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Сьогодні російські війська, війська ворога втягнулися у досить виснажливі для них бойові дії на Сході, кидають величезні сили, бачать, що нічого не вдається досягти», - констатує Олександр Мусієнко.

Окрім того, розповідає експерт, російські окупанти розуміють, що можливі точкові, локальні, невеликі контратаки українських військ, і що ми будемо використовувати помилки військ агресора. І не тільки, додає він, йдеться ще і про удари по логістиці, по складах. Тому, констатує експерт, вони остерігаються і створюють пастки по іншим напрямкам.

«Другий момент – це як прелюдія до відбиття українського контрнаступу у майбутньому. Зробити все, аби не дати нам розгорнути сили, аби не дати нам готуватися до контрнаступу, а бути задіяними в цих боях, відбивати ці бездумні великі атаки російських військ, як наслідок виснажитися і не бути готовими до контрнаступу. Але і це в нас прораховано і на це є відповідь», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла, навіщо розсилати повістки через месенджери.

Також Знай.ua писав про те, що Манн розповів, у чому насправді сила Китаю сьогодні.