Про це він розповів на своєму каналі.

«Вибух у пітерському кафе, де загинув пропагандист Владлен Татарський, безумовно, був ретельно та дуже чітко спланований. Так уміють робити спецслужби. Питання у тому, чиї це були спецслужби», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, під час цієї акції із ліквідацією російського пропагандиста було враховано багато деталей. Як зазначив Борис Тизенгаузен, так було все розраховано, що внаслідок вибуху ніхто більше не загинув із відвідувачів заходу, окрім самого Владлена Татарського.

«Все, як кажуть, по всім лекалам спецслужб зроблено. А чиї ж це були спецслужби? Я впевнений, що жодного українського сліду тут немає, бо цей Татарський був надто малозначущою фігурою для України, тут взагалі про нього більшість людей не знала. А ось для росіян ситуація зовсім інша», – заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Андрій Золотарьов розповів, як кремль використовуватиме виселення УПЦ із Лаври у своїй пропаганді.

Також Знай.ua повідомляв, що журналіст Мохаммад Фараджаллах розповів, як російська пропаганда впливає на арабські країни: «Стали заручниками рупора».