Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Є військова пропаганда, вона орієнтована на те, щоб підняти бойовий дух, морально підтримати населення, дати віру у перемогу. А є спецпропаганда, вона направлена на те, щоби деморалізувати супротивника», - розповідає Андрій Золотарьов.

На думку гостя програми, ця історія з Києво-Печерською лаврою може перетворитися на дуже неприємний для нас інструмент спецпропаганди з боку кремля. Окрім цього, зазначає він, вже, власне, ми бачимо, подають про те, що в Україні переслідують УПЦ, немає релігійної свободи. Тобто, міркує експерт, ця компанія тільки набиратиме обертів.

«Можливо, справді для того, щоб видавити УПЦ, це оптимальний момент. Масових протестів не буде. Коли УПЦ збирала багатотисячні хресні ходи, зрозуміло, за цих умов припиняти договір оренди Києво-Печерської лаври ніхто не буде. Зараз, коли громадська думка налаштована вкрай негативно щодо росії, москви, кремлю, так», - робить висновок Андрій Золотарьов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Манн розповів, у чому насправді сила Китаю сьогодні.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, розповів, навіщо путін ядерну зброю в білорусі.