Про це він розповів на своєму каналі.

«Зараз відбуваються дуже складні процеси у геополітиці, там і Америка, і Китай. Багато хто думає, що ця зв'язка Сі Цзіньпіна з путіним дуже напружує США, що не сам по собі путін. І ця зв'язка додає сили Китаю, тому що росія може допомогти збагаченим ураном, якимись технологіями по зброї», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, Китаю вигідно співпрацювати з російською федерацією, бо вона може дати Пекіну дешеву нафту, тобто якимось чином підняти економіку. Як зазначив Дмитро Співак, Китай же, у свою чергу, також надасть росії якусь допомогу.

«У цьому можна не сумніватися. Китаю потрібна ослаблена росія, але Китаю не потрібна знищена росія. Китай про це заявляє прямо», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний експерт пояснив, чому за китайським мирним планом переговори з рф неможливі.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський заявив, що Китай вступив у світову війну: «Рішення вже ухвалено».