Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Слід розуміти одну таку особливість Китаю: китайські лідери завжди роблять те, що заплановано. Тобто, коли рішення вже прийняте, тільки тоді відбувається візит такого рівня. Ніколи не відбувається навпаки, ніколи лідер не їде на розвідку, ніколи не розвідується спочатку ситуація, щоб потім ухвалити рішення», - повідомив публіцист.

За словами публіциста, візит Сі Цзіньпіна до москви став декларацією вступу Китаю у світову війну. Як зазначив Олександр Новохатський, це передбачувано, що європейські лідери по-різному сприймають цей візит.

«Але це все-таки знак того, що старого світу, старих відносин уже не буде», – заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Кочетков розповів, коли росія отримає допомогу від Китаю: «Сьогодні вирішили – завтра нічого не прилетіло».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів про роль Китаю у розміщенні ядерної зброї на території Білорусі: «Дві версії».