Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, на сайті президента з’явилася петиція про перейменування росії на московію. За його словами, якщо ця ідея вже оформилася в петицію і назбирала 25 тисяч підписів, тобто люди навіть витратили на це час, то насправді у суспільства доволі великий запит на це, прихильників ідеї ще більше.

«Які позитиви перейменування російської фашистської федерації у московію? У патріотичному середовищі ми думаємо, що це – елемент приниження: ви називайте себе як хочете, а ми кажемо, що ви насправді не росіяни, а московити. Може бути нам приємно, так», - стверджує Олесь Доній.

З іншого боку, міркує він, це може виявитися не зовсім так. Принагідно ідеолог згадує, що німці жодного разу не вимагали перестати називати їх німцями, хоча насправді це слово на слов’янських землях теж виникло із негативною конотацією. За його словами, німцями називали всіх, хто приходив із західного кордону, тому що вони були для місцевих німаками, тобто людьми, які говорять іншою мовою, а слов’янської не знають.

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Куса розповів, на чиєму боці країни Африки у російсько-українській війні.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв пояснив, чи підійдуть західні танки для контрнаступу ЗСУ.