Про це він розповів у своєму блозі.

«До 15 квітня, поки не закінчиться період весняного бездоріжжя так званого малоймовірно, щоб можна було провести навіть оперативно-тактичний наступ глибиною хоча б на 150 кілометрів. Для цього потрібний маневр. А такими дорогами на сучасній бронетехніці сильно не поманевруєш», - пояснює Руслан Бізяєв.

За словами експерта, більшість зразків західної бронетехніки створювалося дещо таки для іншого театру воєнних дій, для європейського. Це стосується і французьких колісних машин AMX-10RC, і модифікацій Bradley, не всіх, але багатьох, і Marder, і Stryker, шведських БМП тощо. Кожен із них створювався під свій ТВД. Зокрема, нагадує він, американцями було дуже складно зі своїми Bradley під час «Бурі в пустелі», вони їх переробляли дуже серйозно.

«По-перше, раніше 15 числа говорити про це (ред. – контрнаступ), на мій погляд, передчасно. Друге - точно напрям головного удару навряд чи відповідатиме тому, про що говорять і заявляють публічно. Третє – це не буде легка прогулянка як мінімум», - робить висновок Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, що кожен успіх ЗСУ на фронті принесе нам дедалі більше допомоги від Заходу.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, до чого готується світ – до нового технологічного укладу чи нової війни.