Про це він розповів на своєму каналі.

«Виходячи з тієї інформації, яка є, виходячи з якоїсь логіки, здорового глузду, я можу запропонувати цілком можливі версії. По-перше, це можуть бути внутрішні сварки між вежами кремля, враховуючи, що це Пригожин, його кафе, його людина. Більше того, був наказ зарахувати Татарського до лав ПВК «Вагнер», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, ліквідований російський військор Татарський був близьким до Пригожина. Як зазначив Дмитро Співак, тут варто враховувати той факт, що останнім часом у Пригожина склалися не найкращі відносини з міноборони росії та вежами кремля.

«Чи може бути таке, що це внутрішні сварки? Може. А чи це може бути показова історія? Як таку сакральну жертву вирішили застосувати, щоб пояснити всередині російського суспільства необхідність мобілізації, битви за батьківщину тощо», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Платитимуть ще півроку: хто повторно отримає допомогу Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен повідомив, чи причетна Україна до ліквідації Владлена Татарського: «Вибух був спланований».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог розповів, як росія воює проти власного народу.