Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Те, що відбувається в Києво-Печерській лаврі, мене дуже засмучує, і я розумію, що в нашій країні не все відбувається так, як каже президент, не все відбувається так, як нам обіцяє влада. 30 років ці люди були там», - констатує Георгій Біркадзе.

На його думку, сьогодні ми бачимо, що це ДРГ московського патріархату. Як наголошує експерт, якщо у нас сьогодні у Печерській лаврі в центрі Києва є людина в рясі, яка не визнає, що на нас напала російська федерація і вбиває українських громадян, це підла людина, хоч би ким вона була.

«Коли у нас у воюючій країні в бюджеті 53 мільярди доларів дефіцит, має бути соромно батюшкам носити хрести за 160 тисяч доларів на голові. На голові лише хрест коштує 160 тисяч доларів. По 100 тисяч ряси, хрестики. У вас немає совісті?», – питає Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співаковський пояснив, що освіта – це перш за все система, і в цивілізованому світі державна та приватні системи доповнюють одна одну.

Також Знай.ua писав про те, що Співаковський розповів про мультикультурність фінської системи освіти.