Про це він розповів на своєму каналі.

«До Мінська прибув міністр оборони росії шойгу. І Лукашенко за фактом цієї зустрічі зробив доволі дивну заяву. Він заявив, що гарантії безпеки з боку росії для Білорусі потрібно переглянути. Тобто існуючих гарантій недостатньо», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, Лукашенко вимагає, щоб росія дала такі гарантії, щоб у разі агресії росія захищала Білорусь як свою територію. Як зазначив Борис Тизенгаузен, у разі нападу на свою територію росія може застосувати ядерну зброю.

«От таких гарантій і просить Лукашенко. Але що налякало Лукашенка, що він хоче від росії саме такі гарантії? А тут, певно, все просто. Він чудово розуміє, що після закінчення війни за ним прийдуть», - заявив Борис Тизенгаузен.

Як писав раніше Знай.ua, Андрій Золотарьов розповів, як навіть лукашенко поламав плани путіна: «Не вигоріло».

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Марина Ставнійчук розповіла, як Україна позбавилася свого ядерного потенціалу: «Так само вчинила, як і Білорусь, і Казахстан».