Про це він розповів на своєму каналі.

«За фактом зливу документів із Пентагону та НАТО дуже багато питань. Хто за цим стоїть і навіщо це було зроблено? Тому, що це могли бути росіяни, є два непрямих підтвердження. По-перше, суттєво занижено, виправлено втрати російської армії у війні», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, у злитих документах зазначено, що втрати російської армії – 17 тисяч, хоча всі чудово розуміють, що росіяни лише під Бахмутом втратили більше. Як зазначив Борис Тизенгаузен, також завищено втрати українки армії.

«І другий момент. Якщо росіяни, наприклад, планували підставити українське керівництво, посварити з коаліцією і вказати, що це, мовляв, українці злили документи після спільних засідань, то, звісно, тут повний провал, бо є документи, до яких українська сторона не мала доступу», - заявив політтехнолог.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура розповів, що викликало істерику в МЗС росії: «Ми обов'язково закінчимо».

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Снєгирьов пояснив витік секретних документів США: «Найуспішніші операції російських спецслужб проходили у фотошопі».