Про це він розповів на своєму каналі.

«МЗС рф стверджує, що Україна намагається атакувати російські супутники на орбіті. Зовсім небагато часу минуло від «візьмемо Київ за три дні» до «Україна збиває російські супутники», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, тут просто неможливо не згадати знаменитої фрази росіян, яку вони часто повторюють: «Ми ще не починали». Як зазначив Олександр Качура, насправді, все росіяни давно почали.

«А ми обов'язково закінчимо. Слава Україні!» – додав Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура розповів, як російські олігархи профінансують ЗСУ: «Виявляється, і так можна».

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман припустив, що могло стати причиною нещодавньої пожежі в міноборони росії.