Про це він розповів на своєму каналі.

«Я вітаю росіян із запровадженням повноцінного цифрового концтабору на території всієї російської федерації. І це говорить відразу про кілька важливих речей. Малоприємна річ — це те, що, зважаючи на все, путін не планує зупинятися найближчим часом», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, путін намагатиметься різними способами набрати якнайбільше росіян і відправити їх на фронт. Як зазначив Борис Тизенгаузен, там ці російські мобілізовані не розумітимуть, за що вони воюють, які цілі цієї війни, і просто будуть гинути за якісь незрозумілі ідеї.

«І отак буде по колу. Нові хвилі будуть, нові росіяни, потім знову мобілізація», – заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура розповів, що викликало істерику в МЗС росії: «Ми обов'язково закінчимо».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, чому в росії не хочуть проводити паради 9 травня: «Вони справді бояться».