Про це він розповів на своєму каналі.

«У росії скасують паради на День перемоги. Про це повідомили губернатори двох областей. Вони бояться, що українська армія завдасть ударів по накопиченню техніки, військових. Ну, загалом, ось такий привід», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, у москві вже відреагували на цю подію і сказали, що кожна область сама має вирішити, чи треба проводити парад чи ні. Як зазначив Борис Тизенгаузен, росіяни швидко перейшли від «візьмемо Київ за три дні» до скасування парадів.

«Справа в тому, що вони справді бояться. І тут навіть річ у тому, що десь техніки просто банально може не вистачати вже. Вони ж техніку, яка брала участь у Другій світовій війні, знімають із консервації та відправляють на фронт. Це абсолютно реально», – повідомив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають надбавку з жовтня Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман припустив, що могло стати причиною нещодавньої пожежі в міноборони росії.

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура розповів, що викликало істерику в МЗС росії: «Ми обов'язково закінчимо».