Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як пояснює експерт, росіяни вірять будь-якій пропаганді, бо їм упродовж кількох років говорять на біле чорне, а в такому разі кольори справді змінюються. Що стосується кейсу біолабораторій, наголошує він, то це дуже зручна, примітивна схема для пояснення цієї фронти та відчуження українців від цього всього російського і моторошного.

«Другий момент у тому, що біологічна тема – це завжди інстинкт. Займаючись пропагандою на цьому ґрунті, вони торкаються рівня інстинктів, страхів. Тобто, якщо американці змогли, грубо кажучи, зробити такі експерименти над українцями, то вони можуть захопити росію і зробити з росіянами те саме, і вони перетворяться на таких, як українці», - розповідає Олег Постернак.

За його словами, для розумних людей, які читають, для ерудованих і грамотних фахівців це, звичайно ж, дуже смішно, але не для росіян. Тобто, пояснює політтехнолог, коли ти намагаєшся проаналізувати, пов'язати ці теми з глибинними пластами підсвідомості, з архетипами, з колективним несвідомим, ти розумієш, чому це працює. І це успішно, підкреслює він, і це завжди буде успішно для неосвіченої, заляканої пропагандою, політизованої біомаси.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, як путін зганьбився на зустрічі з послами.

Також Знай.ua писав про те, що Тизенгаузен припустив, чи росіяни могли злити документи з Пентагону і НАТО.