Про це він розповів на своєму каналі.

«У новій порції злитих документів випливають досить неприємні подробиці для тих держав, яких вони стосуються. У цьому масиві документів є інформація про те, що США вели стеження, прослуховували або збирали інформацію про те, як керівництво Південної Кореї обговорювало постачання озброєння до США та інших країн», - повідомив політтехнолог.

За словами політтехнолога, чиновники Південної Кореї побоювалися, що якщо зброя, яку вони поставлять США, буде передана потім Україні, то це порушить один із їхніх базових принципів. Як зазначив Борис Тизенгаузен, згідно з цим принципом, Південна Корея не постачає озброєння до тих країн, де йде війна.

«Тепер і уряд Південної Кореї, і уряд США будуть проводити зараз двосторонні консультації, розбиратися, що і як сталося, щоб уникнути непорозуміння та репутаційних втрат», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей У яких випадках ТЦК затримує вас незаконно Повістки Укрпоштою: які непорозуміння можуть виникнути з ТЦК Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен припустив, чи могли росіяни злити документи з Пентагону та НАТО.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог-міжнародник пояснив, які інтереси переслідує Туреччина у російсько-українській війні.