Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як зазначає гість програми, у нас війна постійно в телеграмі, у телевізорі, там крутиться те саме, люди, відповідно, починають втомлюватися і якось уникати цього, вони намагаються налагодити своє звичайне життя, повернутися у довоєнний ритм.

«А звичний для себе ритм життя полягає в тому, що корупція у нас у всіх напрямках як була, так і залишилася, навіть більше розвивається, у нас сьогодні уряд говорить про те, що необхідно підняти ті ж таки тарифи або повернути податки на довоєнний рівень, у нас сьогодні бізнеси намагаються відновити звичні стосунки із правоохоронними органами, із владою, із рештою. Тобто все повертається на свої кола», - пояснює Руслан Ригованов.

Крім цього, додає він, економіка звужується, відповідно, питань порушення правил буде більше. Зокрема, зазначає військовий, коли розпочиналося повномасштабне вторгнення, ті ж самі бізнеси допомагали ЗСУ, ТРО, а зараз таких одиниці. Якщо зараз піднімуться податки, констатує він, вони підуть у сіру, допомога ще більше зменшиться, а все це впливає на якість нашої армії.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співаковський розповів, яка система освіти краща – батіг чи пряник.

Також Знай.ua писав про те, що Тизенгаузен розповів, які гарантії вимагав Лукашенко від росії.