Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

«Сам по собі мир – це добре. Але, коли це стає ворожою зброєю у твоїх руках… Ми, соціологи, це завжди досліджували з 2015 року, бо про мир і тоді говорили. Момент – мир на умовах перемоги чи мир на умовах поразки. Це вже момент, який вони (ред. – УПЦ МП) замовчують», - зазначає Олександр Позній.

Як розповідає соціолог, згідно з їхнім дослідженням віряни московського патріархату є більш залученими у пропагандистський політичний процес, вони дуже часто ходять на служби, а відтак їм дуже добре доносять цю інформацію. За його словами, якщо католикам чи греко-католикам доносять одну інформацію, то у віряни московського патріархату все більш заангажовано. До того ж, додає гість програми, коли тобі постійно доносять одну і ту ж інформацію, то ти починаєш у неї вірити.

«Коли ми, соціологи, проводимо якесь дослідження і подаємо замовнику інформацію, ми ж не кажемо, що опитали тільки його прихильників і вони думають тільки оце, за тебе всі будуть голосувати. Ось тобі думка тих, хто за тебе не голосував, ти ж депутат чи мер, ти ж представляєш усі інтереси, тобі все потрібно розуміти», - наводить Олександр Позній у приклад.

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Старіков розповів про завдання військової юстиції, яку обов'язково треба відновити в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, як Ердоган відбудовує Османську імперію завдяки російсько-українській війні.