Про це він розповів на своєму каналі.

«Засновник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин раптом закликав закінчити війну. Про це він навіть цілу велику статтю написав. Але якщо ви думаєте, що Пригожин раптом став пацифістом чи письменником, то не поспішайте. Чому це раптом Пригожин робить такі заяви?» – повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, Пригожин зрозумів, що єдиний образ, який він створив у цій війні, - це образ героя Бахмута. Тобто, як зазначив Борис Тизенгаузен, коли Бахмут буде відбито, роль Пригожина у цій війні буде мінімальною. Тому йому треба швидше зупинитися на цій точці та домовлятися.

«Йому важливо, щоб Бахмут залишився, щоб було, що пред'явити як «герою Бахмута». Другий момент стосується того, що Пригожин почав чудово розуміти, що якщо не вбудовуватися офіційно в політичну систему росії, він максимум, на що може розраховувати, - це вирушити в Африку і там вирішувати питання», - заявив політтехнолог.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Платитимуть ще півроку: хто повторно отримає допомогу Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, старший сержант ЗСУ Руслан Ригованов розповів, як Україна поступово виходить із війни.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, що чекає на росіян найближчим часом: «Путін не планує зупинятися».