Про це він розповів у своєму блозі.

«Ось тут написано чорним по білому чистою англійською мовою на пам'ятнику кораблям флоту: «Американці приходять звільняти, не захоплювати, приносити свободу і закінчувати з тиранією», - наголошує Михайло Шейтельман.

Тому, констатує він, американці нам зараз допомагають. А тому, додає експерт, усі ці наївні люди, які кажуть, що американці нам допомагають через бажання захопити на Донбасі вугільні шахти, смішні.

Як зазначає політтехнолог, ось у американців алібі щодо того, що їм від України нічого не потрібно. Він запитує, що американцям тут може бути потрібне, якщо вони побудували свою країну на такому рівні. На думку експерта, вони це роблять лише для того, щоби захистити від тиранії, звільняти від росіян.

«Які можуть бути великі американські інтереси в Україні? Смішно, що американці сюди зі своїми інтересами прийшли. Які до біса інтереси? Просто захистити народ від тиранії, особливо народ, який сам чинить опір, народ, який сам воює до кінця – це красиво, заради цього є сенс жити», - робить висновок Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, як Ердоган відновлює Османську імперію завдяки російсько-українській війні.

Також Знай.ua писав про те, що Постернак розповів, чому росіяни бояться нібито біолабораторій в Україні.