Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Удар по кремлю – це символічне значення. Так, у москві всерйоз побоюються, що на 9 травня на червону площу прилетять українські дрони. Але українські дрони поки не дотягують до найпоширеніших ударних систем безпілотників на озброєнні Сполучених Штатів чи Ізраїлю. Тому це радше гіпотетичний варіант», - пояснює Андрій Золотарьов.

Як зазначає гість програми, оскільки удар по москві мав би радше символічне значення, це може обернутися проти нас. Зокрема, розповідає він, американці мають на увазі ризик ескалації війни, ризик того, що у відповідь на такий ляпас піде застосування тактичної ядерної зброї.

«З усього, що говорили наші американські партнери за останній місяць, витікає одне. Вони хочуть утримувати війну в контрольованих рамках і бояться того, що почнеться ескалація, і війна вийде на якийсь новий рівень, який може призвести до втягування у війну інших учасників», - робить висновок Андрій Золотарьов.

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман пояснив, що американці не мають інтересів в Україні, їхня допомога нам у війні проти рф – це боротьба проти тиранії.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Також Знай.ua писав, що Позній пояснив, як УПЦ МП використовують віру в Україні.