Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

За словами гостя програми, російська федерація використовує тактику Другої світової війни, оскільки зрозуміла, що не має можливості конкурувати в озброєнні з країнами НАТО, їхня зброя за тактико-технічними характеристиками вдвічі перевищує російську.

«Пішла тактика знову м'ясних атак, валу тіл, завалити позиції Збройних сил України тілами своїх співвітчизників. Нічого нового, але це небезпечна тактика з огляду на те, що Захід зараз намагається вирішити проблему постачання снарядів як 152, так і 155 калібру Збройним силам України. Розумієте, стріляти нема чим по цих м'ясних атаках. У цьому проблема ще», - пояснює Дмитро Снєгирьов.

А щодо контрнаступу, додає він, то передусім це залежить від погоди. А зараз, констатує експерт, дощі, ми бачимо відео з Донецької області, і там один бруд. Як пояснює гість програми, не те, що колісна техніка, а навіть гусенична не може працювати в таких умовах, а ґрунт устоїться в середині травня, тобто контрнаступ радше буде влітку.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман пояснив, що американці не мають інтересів в Україні, їхня допомога нам у війні проти рф – це боротьба проти тиранії.

Також Знай.ua писав, що Позній пояснив, як УПЦ МП використовують віру в Україні.