Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, йому зрозуміло, чому сьогодні ми намагаємося відмежуватися від російського інформаційного простору, не хочемо ні бачити росіян, ні чути їх. З іншого боку, пояснює ідеолог, ми же аналізуємо дії ворога на полі бою, техніку, яку він використовує, але потрібно аналізувати і те, чого росіяни бояться, те, чого хочуть, зокрема, через статті, наприклад, пригожина.

«А в цьому випадку не просто керівник чвк «вагнер», а вже один із керівників фактично фашистської російської воєнної машини, наближений путіна. євгеній пригожин – людина, яка була радянським бандитом, а тепер став міжнародним бандитом», - підкреслює Олесь Доній.

За його словами, у нашому інформаційному просторі на статтю пригожина звернули не надто багато уваги. Зокрема, розповідає ідеолог, цитують тільки абзац, де він говорить про необхідність поставити крапку у війні, тобто йдеться про слабкість і капітуляцію з боку росії.

«Якщо прочитати статтю, а не лише цей абзац, то там інші змісти. Нам потрібно знати про змісти, щоби знати страхи, а тут чітко простежуються страхи безпосередньо принаймні пригожина, а значить і частини російської еліти, їхнє бажання і їхнє спрямування, чого вони бояться, чого вони хочуть, і прогнозувати, як вони будуть діяти. Нам це треба для того, щоби не допустити того, що вони хочуть, щоби діяти згідно з їхніми страхами, тобто якраз посилити їхні страхи і вдарити там, де їм боляче», - пояснює Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Снєгирьов розповів, чи можуть ЗСУ протистояти тактиці росіян на фронті.

Також Знай.ua писав про те, що Бойко розповів, чи є росіяни взагалі нацією.