Про це він розповів у своєму блозі.

«Поки що, як ми бачимо, на превеликий жаль, реакція, м’яко кажучи, неадекватна. І це стосується не лише цих перехватів (ред. – зізнань росіян у вбивствах), є і набагато гірші питання, а саме публічних страт із використанням нелюдських методів, які порушують усі женевські конвенції, не говорячи вже про якісь устої, моральні бар’єри. Тобто все, що можливо було перетнути, перетнули, будь-яке дно вони вже пробили», - міркує Максим Ялі.

Тим не менш, констатує він, реакція міжнародної спільноти, якщо не нульова, то все це вже перетворилося на мем в Україні – черговий раз вони висловлюють стурбованість. Як згадує політолог, коли світ побачив результати російської окупації у Бучі, Україна почала отримувати більше військової допомоги, нам почали постачати летальну зброю і збільшили номенклатуру, всі поступово почали розуміти, із ким ми маємо справу, із якими нелюдями.

«Але вже, мабуть, є ефект звикання. Це звикання спостерігається і в українському суспільстві певною мірою, поки, як то кажуть, знизу не постукають черговий раз. Я вже не можу уявити, що може бути ще гіршим за те, що ми побачили минулого тижня», - констатує Максим Ялі.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бойко розповів, чому у попів московського патріархату під рясами погони ФСБ.

Також Знай.ua писав про те, що Золотарьов пояснив, що гіпотетичний удар по москві матиме радше символічне значення.