Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, сьогодні ми всі дуже очікуємо на контрнаступ ЗСУ і активно це обговорюємо. Принагідно він згадує вчення китайського філософа і стратега Сунь-цзи, який писав, що брехня – принцип і прийом війни, і якщо ти сильний, то повинен переконати супротивника, що слабкий, і навпаки, якщо слабкий, повинен переконати, що сильний.

«У мене складається саме таке враження, бо аж надто все на блюдечку», - наголошує Максим Ялі.

На думку політолога, частина злитих документів є оригінальними, вони й служать таким прикриттям, щоб ворог повірив і був збентежений. Тому, стверджує він, це був контрольований злив, однозначно.

«Я впевнений, всі ці дані є частково правдоподібними, але основна мета – це якраз дезінформація. Я не вважаю, що контрнаступ розпочнеться ось-ось зараз. Навпаки, цей злив буде обґрунтуванням того, що воно затримується», - пояснює Максим Ялі.

Популярні новини зараз
Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Старіков розповів, скільки військових стандартів НАТО вже запровадили в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів про суть статті пригожина.