Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Згідно з заявою заступника міністра фінансів Польщі, ця країна готова стати головним фінансовим хабом, який акумулюватиме всі кошти, які будуть направлятися на відновлення України», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, виникає тільки одне питання: «Чому цим хабом не може стати сама ж Україна?» Як наголосила Марина Ставнійчук, Україна може виконувати цю роль, якщо є необхідність зберігати контроль Європейського Союзу, США та інших держав, які планують вкладати серйозні фінанси у відновлення нашої держави.

«Польща, як інші країни, може брати в цьому участь. Але хабом, де будуть акумулюватися ресурси, має стати сама Україна», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, старший сержант ЗСУ Руслан Ригованов розповів, як Україна поступово виходить із війни.

Популярні новини зараз
Комунальні зміни жовтня 2024 року: якими будуть квитанції за газ, світло та воду Вдень до +29°, а небо вибухне громом: народний синоптик озвучив погоду на кінець вересня Можливі серйозні зміни у тарифах на електроенергію: відома дата Пенсіонери отримають надбавку з жовтня
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Старіков розповів про завдання військової юстиції, яку обов'язково треба відновити в Україні.