Про це він розповів на своєму каналі.

«По всій росії скасували традиційну ходу «Безсмертного полку» на 9 травня. Офіційна версія – бояться ударів Збройних сил України», – повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, насправді ж російська влада намагається приховати справжню причину скасування ходи «Безсмертного полку». Як зазначив Олександр Качура, причина полягає в тому, що разом із портретами загиблих у Другій світовій війні росіяни обов'язково несли б портрети загиблих у війні проти України окупантів.

«І одразу стали б зрозумілі масштаби втрат. Оце і є справжня причина скасування», - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, Андрій Золотарьов заявив, що в москві всерйоз побоюються, що на 9 травня на червону площу прилетять українські дрони.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, чому Пригожин раптом запропонував закінчити війну: «Став пацифістом».