Про це він розповів на своєму каналі.

«Пригожин зараз намагається собі знайти електорально-політичну нішу у майбутньому російському устрої. Але я маю таке відчуття, що він може не добути до виборів навіть усередині росії, тому що когось потрібно буде робити цапом-відбувайлом або комусь хтось захоче продемонструвати, що таке сакральна жертва», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, цілком імовірно, що за певних обставин між вежами кремля може статися сутичка, що також може вибити Пригожина з політичного процесу росії.

«Все це наштовхує мене на думку, що протягом короткого часу Пригожин може десь випасти звідкись, десь станеться з ним якийсь нещасний випадок. Все можливо, я цього не виключаю, тому що багато чого він говорить різного», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Вдень до +29°, а небо вибухне громом: народний синоптик озвучив погоду на кінець вересня Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, чому Пригожин раптом запропонував закінчити війну: «Став пацифістом».

Також Знай.ua повідомляв, що протоієрей ПЦУ Юрій Бойко розповів, чому у попів московського патріархату під рясами погони ФСБ.