Про це він розповів на своєму каналі.

«Албанія скасувала безвізовий режим для росіян. Литва вперше в історії повністю відключиться від російської електрики. Казахстан у шість разів наростив експорт нафти в обхід росії», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, окрім цього, Індія призупинила торгівлю зброєю з росією, бо побоюється західних санкцій. Як зазначив Олександр Качура, після цього росіяни досі намагаються стверджувати, що все у них йде за планом.

«Про бомбу у Бєлгороді я взагалі не говоритиму. Ще путін запропонував повернути росії піонерів. Залишилося ще Леніна воскресити, і буде повний комплект», - додав Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура пояснив, чому насправді в росії скасували ходу «Безсмертного полку».

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв про пропаганду чи реальність: Валентин Гладких розповів, що путін міг забути на окупованих територіях.