Про це він розповів на своєму каналі.

«Російська авіація відбомбилася по Бєлгороду. Ось так росіяни успішно бомбардують свої міста. Слід зазначити кілька речей. Ми знаємо, що росіяни люблять бомбити саме по мирним мешканцям, вони намагаються бомбити міста, щоб завдати якомога більшої шкоди», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, коли росіяни бомблять свою територію, вони теж влучають саме в мирні житлові квартали. Як зазначив Михайло Шейтельман, росія виростила покоління деградантів, які навіть не знають карту власної країни, тому й бомбардують російські міста.

«Ну і ще одна причина, через яку вони бомбили своє місто. Бомбити українські міста їм не вдається, бо є ППО. А у Бєлгороді ППО слабка, тому вони спокійно літають над Бєлгородом і бомбардують це місто. Їм же потрібно отримувати задоволення, російським льотчикам, цим убивцям та маніякам», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак прокоментував падіння бомби у Бєлгороді: «Російська армія бомбить російські міста».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен заявив, що від росіян приховують причину скасування «Безсмертного полку».