Про це він розповів на своєму каналі.

«З урахуванням того, де я зараз перебуваю і чим я займаюся, то звісно, що найголовніше питання, на яке і я хотів би відповісти, і щоб ми всі відповіли на нього: «Як нам перемогти?» Для нас дуже важливою є перемога, нам дуже потрібні успіхи», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, українці мають відповісти на запитання, що таке перемога, як її наблизити та в чому вона полягає. Як зазначив Святослав Дубина, відповіді на ці питання допоможуть нам створити правильну картинку того, куди ми маємо рухатися.

«У нас навіть проблеми із глосарієм. Багато хто називає перемогою вихід на кордони 1991 року, але я це називаю звільненням території. Багато є питань, які треба порушувати та обговорювати», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський розповів, з ким Україна має домовлятися про гарантії безпеки.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі розповів, що заважає українцям збудувати успішну державу.