Про це він розповів на своєму каналі.

«Єдність патріотичних сил – це дуже важливо особливо зараз, коли ми бачимо, що ворог не здається, він чинить опір як на лінії зіткнення, так і на міжнародному рівні. Ми бачимо, що агресор зараз головує в ООН і має свій майданчик для інформаційного туману», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, зважаючи на те, що війна зараз ведеться на всіх можливих фронтах, головне завдання українців – згуртуватися і підтримувати одне одного. Як наголосив Святослав Дубина, кожен має долучитися до боротьби з ворогом.

«Не чекайте, що хтось зробить за вас цю роботу. Ми маємо цю роботу зробити разом і стати власниками своєї держави», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Залишився лише тиждень: українці зазнають важких змін з 1 жовтня В школах з’являться нові класи: навчатимуться не всі Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина розповів, на які питання українці мають зараз дати відповідь: «Треба обговорювати».

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Снєгирьов розповів, як змінилася тактика росіян у Бахмуті.