Про це він розповів у своєму блозі.

«Наше вище військове керівництво має розраховувати різні сценарії фіналізації активної фази війни, яка може закінчитися вже цього року», - зазначив Вадим Карасьов.

За словами експерта, один із найімовірніших варіантів – це успішне проведення контрнаступу ЗСУ, що дасть Україні хорошу позицію на переговорах із російською федерацією: це дозволить закінчити війну на умовах України.

«Війна може перейти і у фазу згасання, а там уже й припинення вогню, тобто застигання війни. Тут особливо важливим буде вплив Китаю на росію», - наводить ще один варіант закінчення війни Вадим Карасьов.

Як зазначив політолог, наразі Китай намагається всім показати, що він претендує саме на миротворчу роль.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

«На даному етапі миротворча роль Китаю не актуальна, але через пару місяців вона може стати дуже актуальною», - сказав Вадим Карасьов.

Як повідомляв Знай.ua, доктор філософських наук Сергій Ягодзінський розповів, чи загрожує нам ядерний удар з боку росії.

Також Знай.ua публікував слова політичного аналітика Олега Березюка: «Зараз триває Третя світова війна».