Про це він розповів на каналі «Politeka Online».

Як зазначає експерт, оскільки сьогодні немає загальносвітового чи європейського плану Маршалла, то, очевидно, наші бізнесмени і збудують фундамент майбутньої відновленої України після закінчення війни. Тому, додає він, можливо, не варто так негативно ставитися до них.

«Ряд найбільших металургійних комбінатів (ред. – Ахметова) – «Азовсталь», комбінат імені Ілліча, інші підприємства – постраждали. Проте всі заводи, фабрики, виробничі потужності, що залишилися, переведені на військовий стан. Колосальна йде допомога армії, державі», - розповідає Дмитро Співак.

За його словами, є офіційна інформація, що його підприємства витратили 5,5 мільярдів на допомогу ЗСУ, це жилети та конструкції, програми, наприклад, «Сталевий фронт» чи «Серце Азовсталі». Тому, стверджує гість програми, не завжди все багате обов'язково погане.

«Я якось хотів би почути і від інших, а що інші представники Forbes, топ-10, топ-20, топ-50? Бо про компанії Ахметова чую, цифри колосальні, платник податків №1, інвестор №1 в Україні. Чому ж це не відзначити? Хіба це не економічний патріотизм? Чи патріотизм – це бігати, кричати гасла та зносити пам'ятники?», - робить висновок Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Березюк заявив, що зараз триває Третя світова війна.

Також Знай.ua писав про те, що Співак пояснив, навіщо Сі Цзіньпіну потрібна Україна.